Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
225g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:225g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 559g (W ~330)
Woda: 324g
Drożdże:0.98g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:225g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 559g (W ~330)
Woda: 324g
Drożdże:0.98g
Sól:: 17g
Składniki
559g
Mąka
324g
Woda
0.98g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
po miktusach – swieta
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kuxmm9lbla/