Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-01-2023 20:30
Czas przygotowywania
14-01-2023 22:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
50h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:11
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 963g (W ~390)
Woda: 626g
Drożdże:0.65g
Sól:: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas50
Czas w TO:11
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 963g (W ~390)
Woda: 626g
Drożdże:0.65g
Sól:: 31g
Składniki
963g
Mąka
626g
Woda
0.65g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kuotf1a3uf/