Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-06-2022 21:00
Czas przygotowywania
03-07-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
69h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas69
Czas w TO:11
Czas w TK:58
Składniki Mąka: 654g (W ~410)
Woda: 406g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:62%
Całkowity czas69
Czas w TO:11
Czas w TK:58
Składniki Mąka: 654g (W ~410)
Woda: 406g
Drożdże:0.35g
Sól:: 20g
Składniki
654g
Mąka
406g
Woda
0.35g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kuj0vmouod/