Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-03-2022 12:00
Czas przygotowywania
26-03-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
77h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas77
Czas w TO:17
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 309g (W ~420)
Woda: 195g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas77
Czas w TO:17
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 309g (W ~420)
Woda: 195g
Drożdże:0.15g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
309g
Mąka
195g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.15g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kuhibmxa2e/