Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
02-05-2023 13:00
Czas przygotowywania
03-05-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 499g (W ~340)
Woda: 310g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas28
Czas w TO:12
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 499g (W ~340)
Woda: 310g
Drożdże:0.59g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
499g
Mąka
310g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.59g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
6h TO Blok
3h TO Kulki
16h TK Kulki
3h TO Kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ku7gelbeu6/