Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-03-2023 23:00
Czas przygotowywania
25-03-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
38h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas38
Czas w TO:26
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 654g (W ~370)
Woda: 359g
Drożdże:0.35g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas38
Czas w TO:26
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 654g (W ~370)
Woda: 359g
Drożdże:0.35g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
654g
Mąka
359g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ku1torrxyn/