Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-10-2021 21:00
Czas przygotowywania
24-10-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:12
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 605g (W ~320)
Woda: 363g
Drożdże:0.63g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas21
Czas w TO:12
Czas w TK:9
Składniki Mąka: 605g (W ~320)
Woda: 363g
Drożdże:0.63g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
605g
Mąka
363g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ktislucnoj/