Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-02-2023 15:00
Czas przygotowywania
16-02-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 166g (W ~340)
Woda: 99g
Drożdże:0.07g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 166g (W ~340)
Woda: 99g
Drożdże:0.07g
Sól:: 5g
Składniki
166g
Mąka
99g
Woda
0.07g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ksj1egmnv3/