Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas43
Czas w TO:19
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 336g (W ~380)
Woda: 202g
Drożdże:0.16g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas43
Czas w TO:19
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 336g (W ~380)
Woda: 202g
Drożdże:0.16g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
336g
Mąka
202g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.16g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
kk
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ks7jhqyr5e/