Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 331g (W ~240)
Woda: 198g
Drożdże:0.55g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 331g (W ~240)
Woda: 198g
Drożdże:0.55g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
331g
Mąka
198g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.55g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
pizza 8 godz 2 porcje
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/krjdmolf2m/