Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
34h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas34
Czas w TO:16
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 588g (W ~360)
Woda: 382g
Drożdże:0.39g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas34
Czas w TO:16
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 588g (W ~360)
Woda: 382g
Drożdże:0.39g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
588g
Mąka
382g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.39g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Stagioni 34h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/krew6fku0w/