Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-04-2022 20:00
Czas przygotowywania
07-04-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:6
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 503g (W ~330)
Woda: 312g
Drożdże:0.94g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:6
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 503g (W ~330)
Woda: 312g
Drożdże:0.94g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
503g
Mąka
312g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.94g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Mąka Magiche, drugi odpiek,
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kr8nxcqyvk/