Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
6h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 343g (W ~220)
Woda: 206g
Drożdże:1.03g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas6
Czas w TO:6
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 343g (W ~220)
Woda: 206g
Drożdże:1.03g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
343g
Mąka
206g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
1.03g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Patryk
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kozrjxhueq/