Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-07-2022 16:00
Czas przygotowywania
31-07-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1248g (W ~330)
Woda: 687g
Drożdże:1.17g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 1248g (W ~330)
Woda: 687g
Drożdże:1.17g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 31g
Składniki
1248g
Mąka
687g
Woda
31g
Oliwa z oliwek
1.17g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ko5fzthcmz/