Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 313g (W ~380)
Woda: 197g
Drożdże:0.32g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 313g (W ~380)
Woda: 197g
Drożdże:0.32g
Sól:: 10g
Składniki
313g
Mąka
197g
Woda
0.32g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
PIONTEK
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/knueyk1ktd/