Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 736g (W ~380)
Woda: 442g
Drożdże:0.39g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas44
Czas w TO:18
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 736g (W ~380)
Woda: 442g
Drożdże:0.39g
Sól:: 22g
Składniki
736g
Mąka
442g
Woda
0.39g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Caputo pizzeria
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kn3sqbp9fp/