Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-02-2024 07:01
Czas przygotowywania
24-02-2024 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1248g (W ~240)
Woda: 687g
Drożdże:2.80g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 31g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1248g (W ~240)
Woda: 687g
Drożdże:2.80g
Sól:: 34g
Oliwa z oliwek: 31g
Składniki
1248g
Mąka
687g
Woda
31g
Oliwa z oliwek
2.80g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
Janusz Novotny
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kmkgc0ae7p/