Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
56h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas56
Czas w TO:8
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 564g (W ~400)
Woda: 367g
Drożdże:0.56g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:65%
Całkowity czas56
Czas w TO:8
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 564g (W ~400)
Woda: 367g
Drożdże:0.56g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
564g
Mąka
367g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
0.56g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Caputo Nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kmejlt9xda/