Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-06-2023 20:00
Czas przygotowywania
21-06-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 650g (W ~380)
Woda: 410g
Drożdże:0.34g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 650g (W ~380)
Woda: 410g
Drożdże:0.34g
Sól:: 20g
Składniki
650g
Mąka
410g
Woda
0.34g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kjxzrjlael/