Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
27-05-2023 07:58
Czas przygotowywania
28-05-2023 19:58
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 876g (W ~360)
Woda: 570g
Drożdże:0.79g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas36
Czas w TO:12
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 876g (W ~360)
Woda: 570g
Drożdże:0.79g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
876g
Mąka
570g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.79g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kjgk8vo6ve/