Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-09-2021 09:30
Czas przygotowywania
24-09-2021 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 617g (W ~240)
Woda: 358g
Drożdże:1.09g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 617g (W ~240)
Woda: 358g
Drożdże:1.09g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
617g
Mąka
358g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.09g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kjeson3mv2/