Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-06-2022 09:00
Czas przygotowywania
24-06-2022 21:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
36h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas36
Czas w TO:4
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 427g (W ~360)
Woda: 299g
Drożdże:0.51g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas36
Czas w TO:4
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 427g (W ~360)
Woda: 299g
Drożdże:0.51g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
427g
Mąka
299g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kjbal92sgr/