Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 315g (W ~310)
Woda: 205g
Drożdże:0.57g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:8
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 315g (W ~310)
Woda: 205g
Drożdże:0.57g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
315g
Mąka
205g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.57g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Stagioni 5 pierwszy raz
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kj12tpkcta/