Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-01-2022 10:01
Czas przygotowywania
09-01-2022 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 595g (W ~350)
Woda: 375g
Drożdże:1.16g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 595g (W ~350)
Woda: 375g
Drożdże:1.16g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 11g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
11g
Oliwa z oliwek
1.16g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kiwa6a6mdp/