Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-02-2023 19:00
Czas przygotowywania
05-02-2023 11:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
290g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 531g (W ~300)
Woda: 318g
Drożdże:0.40g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:290g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 531g (W ~300)
Woda: 318g
Drożdże:0.40g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
531g
Mąka
318g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.40g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/khsndqply4/