Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
13-02-2023 19:00
Czas przygotowywania
14-02-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
235g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:235g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:10
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 567g (W ~330)
Woda: 340g
Drożdże:0.71g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:235g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:10
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 567g (W ~330)
Woda: 340g
Drożdże:0.71g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
567g
Mąka
340g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.71g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Classica
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kgrrauddqf/