Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-03-2023 12:00
Czas przygotowywania
23-03-2023 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 662g (W ~380)
Woda: 417g
Drożdże:0.30g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 662g (W ~380)
Woda: 417g
Drożdże:0.30g
Sól:: 21g
Składniki
662g
Mąka
417g
Woda
0.30g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kgd4yghlmz/