Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-05-2022 17:15
Czas przygotowywania
14-05-2022 16:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:7
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1198g (W ~330)
Woda: 743g
Drożdże:1.95g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:7
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1198g (W ~330)
Woda: 743g
Drożdże:1.95g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
1198g
Mąka
743g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.95g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
próba nr.1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kfeqty2fpl/