Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-03-2023 12:00
Czas przygotowywania
31-03-2023 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
130g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:130g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 479g (W ~330)
Woda: 287g
Drożdże:0.19g
Sól:: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:130g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 479g (W ~330)
Woda: 287g
Drożdże:0.19g
Sól:: 14g
Składniki
479g
Mąka
287g
Woda
0.19g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kehg2fngd1/