Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
2715g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
615%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:2715g
Hydratacja:615%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 975g (W ~380)
Woda: 600g
Drożdże:0.72g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:2715g
Hydratacja:615%
Całkowity czas46
Czas w TO:14
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 975g (W ~380)
Woda: 600g
Drożdże:0.72g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
975g
Mąka
600g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Basia
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kedmokjb5w/