Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-03-2022 00:30
Czas przygotowywania
05-03-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:2
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 153g (W ~310)
Woda: 92g
Drożdże:0.66g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:2
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 153g (W ~310)
Woda: 92g
Drożdże:0.66g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.66g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kecbmuxzqc/