Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-06-2022 21:00
Czas przygotowywania
08-06-2022 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 457g (W ~320)
Woda: 274g
Drożdże:0.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:12
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 457g (W ~320)
Woda: 274g
Drożdże:0.45g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
457g
Mąka
274g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kdqxzelxis/