Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-05-2023 08:12
Czas przygotowywania
06-05-2023 20:12
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
12h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 316g (W ~280)
Woda: 190g
Drożdże:0.31g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas12
Czas w TO:12
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 316g (W ~280)
Woda: 190g
Drożdże:0.31g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
316g
Mąka
190g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.31g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kcxce8wdhf/