Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-06-2023 19:10
Czas przygotowywania
16-06-2023 19:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
110szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:110szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 16871g (W ~330)
Woda: 10123g
Drożdże:7.42g
Sól:: 506g
Parametry ciasta
Ilość porcji:110szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 16871g (W ~330)
Woda: 10123g
Drożdże:7.42g
Sól:: 506g
Składniki
16871g
Mąka
10123g
Woda
7.42g
Drożdże
506g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kbsbee5nh8/