Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
15h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:57%
Całkowity czas15
Czas w TO:15
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 616g (W ~290)
Woda: 351g
Drożdże:0.45g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:57%
Całkowity czas15
Czas w TO:15
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 616g (W ~290)
Woda: 351g
Drożdże:0.45g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
616g
Mąka
351g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
impreza ze znajomymi, 13 maja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kbria68hs4/