Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-05-2023 21:30
Czas przygotowywania
26-05-2023 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:63%
Całkowity czas23
Czas w TO:3
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 536g (W ~330)
Woda: 337g
Drożdże:2.11g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:63%
Całkowity czas23
Czas w TO:3
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 536g (W ~330)
Woda: 337g
Drożdże:2.11g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
536g
Mąka
337g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
2.11g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kb9ws8cxza/