Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-07-2022 15:00
Czas przygotowywania
31-07-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 994g (W ~420)
Woda: 596g
Drożdże:0.50g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 994g (W ~420)
Woda: 596g
Drożdże:0.50g
Sól:: 30g
Składniki
994g
Mąka
596g
Woda
0.50g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
Hydro 62 6kul
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/karoc6sw09/