Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-09-2021 16:42
Czas przygotowywania
26-09-2021 16:42
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 317g (W ~380)
Woda: 206g
Drożdże:0.17g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 317g (W ~380)
Woda: 206g
Drożdże:0.17g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
317g
Mąka
206g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kagol4wni2/