Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-07-2022 13:00
Czas przygotowywania
31-07-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 481g (W ~350)
Woda: 313g
Drożdże:0.84g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 481g (W ~350)
Woda: 313g
Drożdże:0.84g
Sól:: 16g
Składniki
481g
Mąka
313g
Woda
0.84g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
nuvla, świeżutkie drożdże ze sklepu.
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kaegljwedl/