Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
22-05-2022 10:31
Czas przygotowywania
22-05-2022 14:31
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 587g (W ~190)
Woda: 341g
Drożdże:2.60g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 587g (W ~190)
Woda: 341g
Drożdże:2.60g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
587g
Mąka
341g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
2.60g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
test
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k9xsx1rye9/