Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-07-2023 17:07
Czas przygotowywania
21-07-2023 18:07
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
49h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas49
Czas w TO:10
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 778g (W ~390)
Woda: 545g
Drożdże:0.63g
Sól:: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas49
Czas w TO:10
Czas w TK:39
Składniki Mąka: 778g (W ~390)
Woda: 545g
Drożdże:0.63g
Sól:: 27g
Składniki
778g
Mąka
545g
Woda
0.63g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
5szt. / 2 dni
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k98y83nme5/