Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
62h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas62
Czas w TO:14
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 359g (W ~400)
Woda: 223g
Drożdże:0.23g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas62
Czas w TO:14
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 359g (W ~400)
Woda: 223g
Drożdże:0.23g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 7g
Składniki
359g
Mąka
223g
Woda
7g
Oliwa z oliwek
0.23g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Napoletana
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k7xqptfgpb/