Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-11-2022 20:00
Czas przygotowywania
20-11-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:6
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 802g (W ~380)
Woda: 522g
Drożdże:1.00g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:6
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 802g (W ~380)
Woda: 522g
Drożdże:1.00g
Sól:: 26g
Składniki
802g
Mąka
522g
Woda
1.00g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
spotkanie z Ewa i Pawlem
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k74g0su5hi/