Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-10-2022 18:01
Czas przygotowywania
24-10-2022 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:17
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 153g (W ~330)
Woda: 92g
Drożdże:0.10g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:17
Czas w TK:7
Składniki Mąka: 153g (W ~330)
Woda: 92g
Drożdże:0.10g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.10g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k63qgdfzmb/