Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
16-03-2023 21:25
Czas przygotowywania
17-03-2023 19:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 980g (W ~320)
Woda: 539g
Drożdże:1.38g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas22
Czas w TO:10
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 980g (W ~320)
Woda: 539g
Drożdże:1.38g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
980g
Mąka
539g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
1.38g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
tyber
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k5kxkzljo4/