Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 899g (W ~320)
Woda: 549g
Drożdże:0.50g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:61%
Całkowity czas22
Czas w TO:22
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 899g (W ~320)
Woda: 549g
Drożdże:0.50g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
899g
Mąka
549g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Lol
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k2vjsv1h9x/