Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
30szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:30szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 5088g (W ~330)
Woda: 3154g
Drożdże:6.61g
Sól:: 158g
Parametry ciasta
Ilość porcji:30szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 5088g (W ~330)
Woda: 3154g
Drożdże:6.61g
Sól:: 158g
Składniki
5088g
Mąka
3154g
Woda
6.61g
Drożdże
158g
Sól
Notatki
Nasz ver 1 30 porcji
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/k0iuvs72f5/