Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
27-03-2023 20:45
Czas przygotowywania
29-03-2023 20:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 493g (W ~380)
Woda: 330g
Drożdże:0.22g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:67%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 493g (W ~380)
Woda: 330g
Drożdże:0.22g
Sól:: 17g
Składniki
493g
Mąka
330g
Woda
0.22g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jydmfxtnwf/