Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 447g (W ~380)
Woda: 277g
Drożdże:0.39g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas44
Czas w TO:8
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 447g (W ~380)
Woda: 277g
Drożdże:0.39g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
447g
Mąka
277g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.39g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pierwsza pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jxvfunjhym/