Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
24-03-2023 14:49
Czas przygotowywania
25-03-2023 14:49
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 321g (W ~330)
Woda: 189g
Drożdże:0.14g
Sól:: 2g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 321g (W ~330)
Woda: 189g
Drożdże:0.14g
Sól:: 2g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
321g
Mąka
189g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.14g
Drożdże
2g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/jxne96hbct/